Uzmanpark
uzmanpark-uyelik
GİRİŞ VE ŞİFRE

Teklifimde değişiklik yaparsam, hizmet alan eski teklifimi de görebilir mi?

Her bir hizmet talebi için yalnızca 1 teklif görüntülenebilir. Teklifinizde değişikliğe giderseniz bu durum müşteriye bilgilendirme mesajı olarak gönderilir ve sadece güncel teklifinizi görür.
Müşteriler sadece en son verdiğin teklifi görüntüleyebilir. Bu durumda eski teklif silinir ve müşteriye teklif değişikliği hakkında bilgilendirme mesajı gönderilir.